Начало Събития Годишни награди за постижения в туризма на община Пловдив

Годишни награди за постижения в туризма на община Пловдив

За първи път Община Пловдив ще връчи Годишни награди за постижения в туризма

На церемонията ще бъдат отличени победителите в общо пет категории за постижения през 2016 година

Официалната церемония по връчване на годишните награди в туризма на Община Пловдив за 2016 година ще се състои в четвъртък, 27 април 2017 г., от 19:00 часа в хотел Holiday InnПловдив. В рамките на събитието ще бъдат отличени представители на туристическия бранш в следните пет категории: „Най-оригинален  нов туристически продукт за град Пловдив“, „Най-оригинално събитие в областта на туризма в град  Пловдив“, „Най-висока заетост на легловата база “ – места за настаняване клас А , „Най-висока заетост на легловата база“ – места за настаняване клас Б и „Любимо заведение в Пловдив“. Резултатите от надпреварата са вече известни.

Припомняме, че в категориите „Най-оригинално събитие в областта на туризма в град Пловдив“ и „Любимо заведение“ излъчването на победителите се осъществи посредством анкетни проучвания и онлайн гласуване на гражданите, които приключиха на 31 март 2017 година.

В категории „Най-висока заетост на легловата база от клас А“ и „Най-висока заетост на легловата база от клас Б“ победителите  са определени  на база  статистическите данни  за реализирани нощувки, предоставени от Националния статистически институт (НСИ).

Експертна комисия от Консултативния съвет по въпросите на туризма към Община Пловдив излъчи победителите  в категория „Най-оригинален нов туристически продукт за град Пловдив“ на база подадени кандидатури.

 Ще бъдат поощрени най-добрите практики в туристическата дейност за града, както и ползотворните партньорства между бизнеса и местната власт.

Входът е  с покани.

7,561 total views, no views today