Начало Младежки дейности Националната младежка организация към Съюза на глухите в България отбеляза своя 5-годишен юбилей

Националната младежка организация към Съюза на глухите в България отбеляза своя 5-годишен юбилей

На 09.11.2013 год. /събота/ в хотел Дедеман Тримонциум Принцес гр. Пловдив  се проведе 5-годишен юбилей на Младежката организация към съюза на глухите в България. Празникът започна в 17:00 часа и продължи след полунощ. Повече от 160 младежи, членове на организацията от Пловдив, Стара Загора, Сливен, София и други големи градове на страната присъстваха на празничното събитие.

По време на мероприятието бяха отправени приветствия от официалните гости на събитието, които бяха наградени с почетни символи, благодарствени писма и награди от организаторите. Програмата на юбилея продължи с песни и танци, изпълнявани от глухонеми младежи. Членовете на младежката организация към съюза на глухите в България имаха сцена за изява, за да покажат уменията, които владеят най-добре. Организаторите бяха наели DJ, който се грижеше за доброто настроение на гостите, водещи и преводачи на жестомимичен език, фотографи и видеооператор.

Всички участници получиха подаръци, а за останалите гости бяха подготвени изненади в рамките празненството.

Събитието се реализира с финансовата подкрепа на Община Пловдив, дирекция „Спорт и младежки дейности“.

7,678 total views, no views today