Начало Младежки дейности Община Пловдив организира празнична програма, изненади и куп награди за децата по случай 1-ви юни

Община Пловдив организира празнична програма, изненади и куп награди за децата по случай 1-ви юни

На 31.05.2014 год. и 01.06.2014 год. /събота и неделя/ на площад „Стефан Стамболов“ ще се проведат увеселителни мероприятия, част от празничната програма на Община Пловдив по повод Международния ден на детето. Представления, индивидуални и групови изпълнения на малчугани от пловдивските детски градини, игри, песни, танци, ателиета по рисуване, томболи с големи награди, подаръци, лакомства и още много други изненади очакват най-малките пловдивчани и гости на града.

Тази година празничните инициативи отново ще започнат на 31 май /събота/. От 10:30 часа до 12:00 часа на площада ще се състои детския фестивал „Аплодисменти“. Игри, томбола, подаръци и най-голямата пица очакват децата, които посетят събитието.

Празничната програма ще продължи от 16:00 часа с детско шоу „Детство в страната на талантите“ с водещата Ася Антонова от предаването „Ася в страната на талантите“. На сцената ще се качат едни от най-талантливите деца в Пловдив и страната. Повече от два часа пловдивчани ще могат да гледат изпълнения, да получат награди и разберат още какви изненади са им подготвили организаторите.

В 19:00 часа стартира Благотворителен концерт „Нека помогнем“. Инициативата цели набиране на средства за онкоболни деца от УМБАЛ „Св. Георги“. В концерта участие ще вземат рок групите „Vices”, Wild horses“, “Inflict”, “Ivory Twilight”, “Coffein”, “Merian”. Концертът ще продължи до 22:00 часа.

На 1-ви юни от 10:00 часа до 12:30 часа на пл. „Стефан Стамболов“ празничната програма ще продължи с Детски празник „Вълшебно лято с Катра Фм“. Децата ще могат да наблюдават музикални и танцови изяви на млади звезди, да участват в игри с награди, благотворителна томбола и да похапнат от най-голямата торта.

В 10:00 часа на площада ще бъдат ситуирани и шатри за весели рисунки върху детски лица на Фондация „За нашите деца“ и „Компас“. Организаторите са подготвили забавна Стихотворилница за по-порасналите малчугани и дегустация на детски продукти Happy Junior. В 12:30 на сцената ще се качи порасналият любопитен Мечо и неговите „приятели“, за да разкажат на децата много поучителна история, след което  ги очакват забавни  игри.

Точно в 16:00 часа на сцената на площада стартира IV Детски фестивал „Талантино“ – забавление и представление. Надуваем замък, детски изяви на сцена, спортни демонстрации, художествени ателиета, игри, лакомства, балони и много изненади очакват посетителите на празника.

Детската увеселителна програма по повод Международния ден на детето ще приключи с Първоюнски концерт „Нашето детство с Идеал“, който започва в 18:00 часа. Тогава ще бъдат изтеглени и 100-те награди от томболата на дъвки „Идеал“ от играта „Опознай България с Идеал“. Организаторите канят всички деца да се включат в състезанието за най-голям балон, както и в куп весели игри с изненади, концерт на група „П.И.Ф“. и „Нора“ с водещ Мира Добрева.

Организатори на събитията са Община Пловдив, предаването „Ася в страната на талантите“, Benzin Plovdid-Mcc, пловдивски рок групи „Vices”, Wild horses“, “Inflict”, “Ivory Twilight”, “Coffein”, “Merian”, Катра ФМ, Фондация „За нашите деца“, „Компас“, ДЗЗД „Арте“, „Алпи комерс“ ООД.

7,823 total views, no views today