Начало Пловдив днес ОП „Радостни обреди“ стартира кампанията „Тя и той в брака“

ОП „Радостни обреди“ стартира кампанията „Тя и той в брака“

svatba-kashta-Encho-Pironkov

ОП „Радостни обреди“ започва серия от семинари по брачно консултиране под наслов „Тя и той в брака“.
Семинарите ще се провеждат веднъж месечно в периода февруари – юли 2018г. Всеки един ще бъде на различни теми, обхващащи семейните взаимоотношенията между мъжа и жената, какви сме ние преди и след брака, как се променяме, когато кажем „Да“, как се променя нагласата ни към заобикалящия ни свят, ролите, които играем в брака, сексуалните взаимоотношения преди и след брака и най-важният въпрос – как да бъдем щастливи и удовлетворени и да правим щастлив и партньора ни. Семинарите са изграден на основата на фамилната и интерперсонална терапия и ще включват теоретична част, практически техники и дискусия.
„От година планирам този курс и се радвам, че най-накрая неговото време дойде. Да обичаш и да бъдеш обичан е нещо прекрасно. Любовта е магия, от която първоначално всички сме опиянени. Но в един момент ежедневието ни кара постепенно да излезем от тази магия и да започнем да си задаваме въпроси – защо ме дразнят нещата, които другия прави; това ли е човекът, в когото се влюбих. И се оказва, че нещата не са толкова прости и любовта сама по себе си не е достатъчна за един хармоничен и щастлив съвместен живот. Статистиката за 2016 г. показва, че при 2800 сключени брака в Пловдив област има 996 развода. Почти 1/3. Надявам се, че с този курс ще помогнем на хората да са подготвени за живота „след сватбата“, поясни директорът на общинското предприятие Румяна Толова.
От ОП „Радостни обреди“ са поканили за лектори и консултанти двама от най-добрите и известни пловдивски психолози – Събка Дякова – Чехович и Стоичко Миличин.
Първият семинар на тема „Бракът като огледало на самия себе си“ ще се проведе на 20 февруари / вторник/ от 18,00 часа в зала „Лотос“, намираща се в Дома на младоженците на ул. „Христо Г. Данов“ 34.
За записване: тел. 032/63 11 49, e-mail: radostniobredi@gmail.com и на Фейсбук страница: ОП „Радостни обреди“.

3,863 total views, 4 views today