Начало Пловдив днес Активно се работи по реализирането на уличните ремонти в Пловдив

Активно се работи по реализирането на уличните ремонти в Пловдив

v_aprilov_etap1_asfaltirane_31052016

Община Пловдив продължава своята работа активно да работи и по уличните ремонти. „Реконструкциите се извършват съвместно с комуналните фирми, от което произлиза и проблемът със забавянето на проектите. Добре е, че се прави всичко наведнъж. В момента  газифицираме „Коматевско шосе“, с ВиК и „Топлофикация“ също съвместно работим по места“, уточни кметът Иван Тотев.

Целта е булевард „Васил Априлов“ да бъде пуснат за движение в средата на септември. На колелото на булевард „Дунав“ тази седмица ще бъде положен биндер и поради преминаването на  колоездачната обиколка няма да бъде затваряно за движение в  събота и неделя, съобщи още кметът. Плановете са от средата на септември месец да започне отварянео на улиците, които в момента са в ремонт – кръстовището на улица „Любен Каравелов“ към булевард „Руски“ и след това „Васил Априлов“ по посока към Централна гара, за да поеме трафика и да дублира булевард „Руски“. Там обаче „Топлофикация“ все още не са приключили.

Предстои да започне работа и по отчуждаването на имотите на булевард „Северен“, като там има възможности за частични замени.

13,898 total views, no views today