Начало Събития Близо половината зрители на PARADISE LOST в Пловдив – гости от чужбина

Близо половината зрители на PARADISE LOST в Пловдив – гости от чужбина

Фенове от цял свят очакват с нетърпение концерта на PARADISE LOST в Пловдив на 20 септември.

Освен стотиците британци, които вече закупиха билети за уникалното шоу с оркестър на култовата група в Античния театър, специално по повода у нас ще пристигнат и зрители от Германия, Франция, Холандия, Испания, Австрия, Италия, Унгария и други.

Най-далечните точки, от които ще долетят фенове са Абу Даби (ОАЕ) и САЩ.

ЛАКС МАДАПАТИ (на снимката) е IT експерт от Сиатъл Вашингтон, който в специален мейл до организаторите от радио ТАНГРА МЕГА РОК определя себе си като „най-горещ почитател на PARADISE LOST в Света“, който в никакъв случай не може да пропусне „този исторически концерт с оркестър“ и изразява желание да се срещне лично с музикантите.

Някои от последователите на PARADISE LOST във Facebook, възпрепятствани да пътуват до България, споделят, че биха дали всичко, за да присъстват в Античния театър.

По-малко от две седмици преди концерта, предварителните продажби показват, че съотношението на български фенове спрямо гости от чужбина ще бъде почти 50 на 50.

PARADISE LOST ще изпълнят 8 от песните в програмата си заедно с Филхармонията на Държавна опера Пловдив под диригентството на ЛЕВОН МАНУКЯН и хор ‘Родна песен’. След това, групата ще представи още песни самостоятелно.

Уникалното шоу ще бъде издадено на Blu ray и DVD от компанията Century Media.

Последни билети ще откриете в мрежата на Eventim.bg с редовна цена 40 лв и 60 лв за Golden Circle (пред сцената). В деня на концерта цените скачат.

6,137 total views, no views today