Начало Събития Богата и разнообразна програма за коледно-новогодишните празници готви община Пловдив. Едно от най-известните имена на немската хип хоп сцена – Dj Scream ще посрещне новата година в града на тепетата

Богата и разнообразна програма за коледно-новогодишните празници готви община Пловдив. Едно от най-известните имена на немската хип хоп сцена – Dj Scream ще посрещне новата година в града на тепетата

djsilverПразничната програма на община Пловдив тази година ще зарадва пловдивчани от няколко поколения.

С коледния концерт на 20ти декември започва поредицата от мероприятия за честване на декемврийските празници. Обичаната изпълнителка Ваня Костова ще поздрави публиката със специално подготвен коледен репертоар на сцената на Немския коледен базар пред сградата на общината. Преди нея от 16.30 часа музикантите от „Биг Бенд” – Пловдив и любителските хорове и състави ще изпълнят своята празнична програма.

На 22ри декември една от най-изявените младежки формации в България – хор „Евмолпея”, ще изнесе празничен концерт „Коледни импулси” с диригент Рада Славинска.

Програмата за новогодишната нощ е специално подбрана така че да привлече и зарадва младите хора, които ще посрещнат 2015та на площад „Стефан Стамболов“. Носителката на наградата за най-добрата българска диджейка за 2012та година Koki заедно с DJSilver ще открият програмата точно в 22.00 часа. Авторите на хита на лято 2014 „Somebody New“ тази година взеха участие в международната конференция за музика „Amsterdam Dance Event” и спечелиха първо място в конкурса за най-добър DJ ремикс на песента „Феникс“ от едноименния албум на група D2.

Гост звездата от Мюнхен – DJ Scream е специалната изненада в новогодишната програма на община Пловдив. Той е един от най-популярните в света ДиДжеи в момента с успешна кариера и редица турнета в Испания, Италия, Англия, Австрия, Швейцария, Русия и САЩ. Като продуцент работи за един от най-големите лейбъли в Европа Aggro Berlin/Geto Gold заедно с неговия парньор Elias. DJ Scream е работил с таланти, като Tony Touch, Sugar Hill Gang ,Black Twang, DJ Kool, DJ Skribble, DJ Tomekk , DJ Cut Killer, Eminems DJ Head, Ja Rule, DJ I Rocc и е бил главният DJ за турнето на Motown Sensation Remy Shand!
Най-актуалното име на родния музикален пазар в момента – Криско ще се качи на сцената в първите часове на новата година, за да поздрави пловдивчани и заедно с тях да изпълни най-големите си хитове.

Актрисата и певица Деси Тенекеджиева ще изненада публиката и този път няма да заложи на чилаут и джаз звученето, а ще зарадва с хаус-ремикси на някои от най-известните си хитове – „Когато всичко свърши” feat Миро, “Dark” feat Kаlleka, “Crazy  Butterfly”, “London mission” feat Dj Ally и др.

По традиция Новата година ще бъде посрещната с танци и хора с изпълнителите от Ансамбъл „Тракия“. В последните минути на 2014та присъстващите на площада заедно ще гледат на живо речта на президента на видео стена, ще прозвучи химна, ще последва и красивата празнична заря.

За поредна година община Пловдив планира атрактивна новогодишна илюминация, която ще бъде изпълнена от три водещи пиротехнически екипа на фирми от София, Пловдив и Бургас. Продуктите са гаранция за модерни ефекти,  сигурност и много забавление. Илюминацията над града ще се изпълни от три огневи точки – площада пред Община Пловдив, Сахат тепе и хълм Бунарджика.

Част от Немският Коледен базар ще остане отворен до края на годината – дървените къщички ще продължават да сгряват пловдивчани с топло вино, традиционни немски сладкиши и кулинарни изкушения.

Пълна програма на община Пловдив за Новогодишните празници може да намерите тук:

http://plovdiv2019.eu/?p=2718

15,146 total views, no views today