Начало Събития Деца до 10 години безплатно на концерта на Имелда Мей на Античния

Деца до 10 години безплатно на концерта на Имелда Мей на Античния

imelda_irish

Новата музикална емблема на Ирландия Имелда Мей ще изнесе грандиозен концерт в Пловдив на 9 юни, от 20 часа на Античния театър, при това на върха на славата си. Във връзка с получените множество запитвания за билетите за деца, организаторите с удоволствие съобщават следното:
Имелда Мей и нейната шоу са великолепен начин, да запознаете децата си с една ярка звезда на живо! И поради тази причина, хлапета до 10 години (включително) ще бъдат пускани без билет, но придружени от своите родители (информация за тях – долу).
Едно от главните имена на съвременната британска сцена през последното десетилетие ще долети в България с бомбастичните музиканти от своята банда за един супер концерт в Античния театър в Пловдив. На 9 юни, протежето на великия Джеф Бек, кралицата на рокабили и на джазирания блус, ще омагьоса взискателната българска публика с шоу, което ще се помни с години.
Концертът се организира от радио ТАНГРА МЕГА РОК в рамките на световния музикален форум Sounds of The Ages 2018. Събитието е част от Календара на културните събития на Община Пловдив за 2018 година. Билети с цени 30, 40, 60 и 80 лв вече се продават ексклузивно в системата на EpayBG и на всички каси на Easypay в страната. Имелда Мей е излизала да пее на сцена с най-големите – Лу Рийд, Том Джоунс, Дейвид Гилмор, Робърт Плант, U2 и много други. Най-новият й албум – ‘Life Love Flesh Blood’ хипнотизира критиката в Ирландия и Великобритания и с това, че в него, Имелда пое в неочаквана посока – нов груув, комбинация от джазиран блус, соул, госпъл, фолк, рок , акустични и почти кинематографични преживявания.
“Това е албумът на живота й! Еротичната сила на музиката е невероятна. Обичах момичето, което беше, но сега обичам дори още повече ЖЕНАТА, в която се превърна!” – подчертава БОНО от U2, който е ментор на Имелда и дори признава, че леко завижда на своята сънародничка за новото й парче ‘How Bad Can A Good Girl Be?’. Продуцент на албума е американската легенда – Ти Боун Бърнет, носител на най-големите музикални и филмови награди за работата си с Боб Дилън, Елтън Джон, Робърт Плант и Алисън Краус, Рой Орбисън, Грег Алман, Counting Crowes, филма за Джони Кеш и много други. На китара в ‘Life Love Flesh Blood’ гостува самият Джеф Бек, а на пиано – маестро Джуулс Холанд. Основните музиканти са: китаристът Марк Рибот(бандата на Том Уейтс и Елвис Костело), барабанистът Джей Белроуз (Робърт Плант) и китаристът Зак Доувс (The Last Shadow Puppets).
В Пловдив ще видим на живо не само новите песните, но и предишните хитове, които я направиха толкова голяма – рокабили и суинг сензацията ‘Johnny’s Got A Boom Boom’ (2008) и ‘It’s Good To Be Alive’ (2014).
ИМЕЛДА МЕЙ на живо в Античния театър на 9 юни 2018 от 20 часа.
И отново – за децата, ако са до 10 години, билет не е необходим!
Със съдействието на Община Пловдив!
imelda-two

6,858 total views, no views today