Начало Пловдив днес Кметът Иван Тотев и заместникът му Стефан Стоянов посетиха нов завод в Тракия икономическа зона

Кметът Иван Тотев и заместникът му Стефан Стоянов посетиха нов завод в Тракия икономическа зона

intrama_21022018

Кметът на Пловдив инж. Иван Тотев се запозна с най-новата производствена база на немската компания INTRAMA в Тракия икономическа зона. Той беше придружен от заместник-кмета Стефан Стоянов, а любезни домакини на срещата, която се проведе на 21.02.2018 г., бяха управляващите собственици на компанията Александър Божилов и Франк Улрих, инж. Владимир Червенков – ръководител производство и управителят на базата в Пловдив – инж. Иван Трионски.

От ръководството показаха производствената база, в която са инвестирани 20 милиона лева и в която работят над 100 човека. Заводът беше открит преди малко повече от половин година. Представено беше и високотехнологично оборудване, част от което е единствената в България 9-слойна екструдерна инсталация, с която могат да се правят до 18-слойни фолиа.

INTRAMA е най-големият и бързоразвиващ се в България производител на гъвкави опаковки за хранително-вкусовата промишленост. Компанията е стратегически инвеститор за региона на Пловдив, за което през декември месец получи и награда за стратегически инвеститор за 2017 година от кмета на Община Пловдив Иван Тотев.

Производството стартира още през 2004 година, но през миналата година INTRAMA разшири и модернизира производството и последваща обработка на висококачествени многослойни бариерни фолиа за опаковане на продукти от хранително вкусовата промишленост.

8,340 total views, no views today