Начало Пловдив днес Започва записването за новата учебна година в Модерна академия „Синдикат“

Започва записването за новата учебна година в Модерна академия „Синдикат“

Модерна академия „Синдикат“ започва кампанията си по записване за новата учебна година.  Това обявиха на пресконференция заместник-кметът на Пловдив Стефан Стоянов и част от преподавателите.  Те се похвалиха с нови петима лектори и още три програми .

„Синдикат“ предлага безплатно обучение на ученици от 8-ми до 12-ти клас в 8 програми – „Литература на ХХ век“, „Идеи на ХХ век“, „Модерна музика“, „Модерни методи на мислене“, „Екранни изкуства“, „Графичен дизайн“, „Творческо писане“, „Визуални изкуства на ХХ век“.

Проектът се изпълнява със собствено финансиране на организатора „Сдружени пловдивски творци“ и съфинансиране от Община Пловдив след кандидатстване по обявен конкурс, избор на комисия и решение на Общински съвет Пловдив. През първите три години от съществуването й общо 447 ученика са завършили Модерна академия „Синдикат“.

Записването за новата учебна година вече е в ход, а крайният срок е 30-ти септември. Стартът на занятията е на 11-ти октомври 2014 година, а подробностите могат да се видят на сайта на Академията.

6,979 total views, no views today