Начало Събития За втори път Пловдив става домакин на DroneUp International Film Festival

За втори път Пловдив става домакин на DroneUp International Film Festival

 

DroneUp 2017 International Film Festival Trailer

 

На 25 и 26 август 2017 г., за втора поредна година, Пловдив ще бъде домакин на дрон филмовия фестивал DroneUp International Film Festival. Иновативното събитие, организирано с подкрепата на Община Пловдив, ще представи най-добрите късометражни дрон филми от цял свят. Това ще се случи отново на Римски стадион, в сърцето на града.

В двете вечери на безплатни прожекции, ще бъдат представени филми в шест тематични категории: Природа, Градове, Екстремно и диво, Разказ и история, Пътуване и България. Филмите – финалисти са специално подбрани от международно жури, което ще отличи най-добрите от тях в съответната категория по време на фестивала. Победителите ще получат специалните „DroneUp Оскари“ и ще имат шанса да спечелят невероятни награди, предоставени от партньорите на фестивала.

„Целта на DroneUр е да бъде едно събитие извън утвърдените рамки. Искаме да покажем на публиката как нашия свят, който мислим, че познаваме добре, и как нашето всекидневие придобиват една съвсем различна красота и динамика, когато ги погледнем от високо. Горди сме, че можем да направим точно това във великолепния Пловдив“, заявяват организаторите.

В продължение на незабравимото миналогодишно шоу, събрало повече от 3000 души, те обещават и през тази година запомнящо се откриване, демонстрации, работилници, изяви на живо, музика, забавления и много изненади. През 2017 г. DroneUp ще включва и дневна програма през почивните дни – 26 и 27 август, организирана съвместно с МОЛ Пловдив и Дрон Арена, по време на която посетителите ще могат още повече да се доближат до света на дроновете. Тъй като амбицията на DroneUp e да пренесе красотата на въздушната кинематография директно на широката публика и да разруши стигмата около летящите дронове, фестивалът е с ВХОД СВОБОДЕН!

Екипът на фестивала е в постоянно търсене на креативни и разтърсващи филми, които да онагледят любовта им към дроновете. DroneUp се основава на вярването, че дроновете могат да променят предходните идеи за бъдещето. Ако споделяш тази визия – свържи се с организаторите. За актуална информация следете: http://www.droneup-iff.com/ и Facebook: https://www.facebook.com/droneupiff/?fref=ts

Допълнителна информация за медиите: Кредити към снимките от 2016:  STUDIO7HILLS https://www.facebook.com/s7hills/

Видео с най-запомнящите се моменти от миналата година от STUDIO7HILLS: https://www.youtube.com/watch?v=4CUh_onnOSs https://www.facebook.com/s7hills/

Линк към събитието във Фейсбук: DroneUp International Film Festival

Полетете на крилата на DroneUp! Очакваме Ви в Пловдив!

8,408 total views, no views today