Начало Събития Звездната финландска формация APOCALYPTICA в Античния театър в Пловдив на 18.09.2015 г.

Звездната финландска формация APOCALYPTICA в Античния театър в Пловдив на 18.09.2015 г.

apocalyptica1APOCALYPTICA ще свири на 18 септември в магическата атмосфера на Античния театър в Пловдив.  Това ще бъде грандиозното начало на 5-тото поредно издание на форума Sounds of The Ages, който се организира от ТАНГРА МЕГА РОК със съдействието на ОБЩИНА ПЛОВДИВ.

 APOCALYPTICA, звездната финландска формация с продажби от над 4 милиона в световен мащаб, ще издаде своя дългоочакван нов албум ‘Shadowmaker’ на 17 април – продуциран е от НИК РАСКУЛИНЕЗ, работил с FOO FIGHTERS, DEFTONES и MASTODON.

 По този повод, APOCALYPTICA ще направят съвместно турне със SIXX AM в Америка тази пролет.  На 18 септември, APOCALYPTICA ще се завърнат в Пловдив, 16 години след историческия си първи концерт.  Очаквайте информация за билетите съвсем скоро.

 След шумния успех на първото издание – Sounds of The Ages 2011 с невероятния спектакъл на ТАРЯ ТУРУНЕН и звездния барабанист МАЙК ТЕРАНА с Филхармонията, форумът се превърна в истинска традиция година по-късно с концертите на ФИШ и ANATHEMA. Последните заснеха своето историческо шоу и го издадоха на blu-ray и DVD, а през септември 2013 имахме възможност да гледаме и супергрупата ASIA.

 Миналата година, британската институция PARADISE LOST също засне историческия си първи концерт с оркестър и привлече стотици фенове от цяла Европа.

Сега, APOCALYPTICA ще открият най-грандиозното издание на Sounds of The Ages – на 18 септември!

7,201 total views, no views today