Начало Пловдив днес Иван Тотев и Димитър Колев гостуваха в Клуба на пенсионера в „Западен“

Иван Тотев и Димитър Колев гостуваха в Клуба на пенсионера в „Западен“

sreshta_pensionerski klub (4)

Въпроси, свързани с инфраструктурата и Европейска столица на културата бяха акцент при срещата на кмета на Пловдив инж. Иван Тотев и кмета на район „Западен“ Димитър Колев с членовете на Клуб на пенсионера „Отдих“.

„От една дума на сесията г-н Тотев прие поканата да бъде гост на клуба. Това, че сте тук означава, че хората от третата чаровна възраст са значими за Вас“, заяви общинският съветник д-р Лилия Учкунова. Тя подчерта усилията на Общината за подобряване на материалната база в пенсионерските клубове и добрата съвместна работа с администрацията.

„Вие винаги сте били обърнати с лице към нашите проблеми и сте се отзовавали своевременно за тяхното решаване“, с благодарност подчертаха домакините от Клуб „Отдих“.

В отговор на въпросите кметът Иван Тотев и районният кмет Димитър Колев обясниха, че изграждането на проекта „Модър – Царевец“ е на етап отчуждителни процедури, че предстои проектиране на бул. „Хаджи Димитър“, както и поетапна реконструция на улица „Генерал Колев“.

Мъжете и жените заявиха своята подкрепа и готовност да се включват в многобройните инициативи и събития, организирани от Община Пловдив.

sreshta_pensionerski klub (1) sreshta_pensionerski klub (2) sreshta_pensionerski klub (3) sreshta_pensionerski klub (4) sreshta_pensionerski klub (5) sreshta_pensionerski klub (6) sreshta_pensionerski klub (7)

8,845 total views, no views today