Начало Актуално Консултации на тема „Какво очакваме от брака?“ организира ОП „Радостни обреди”

Консултации на тема „Какво очакваме от брака?“ организира ОП „Радостни обреди”

svatbi1

ОП „Радостни обреди“ организира втора лекция на тема „Какво очакваме от брака?“, част от серията семинари  по брачно консултиране под надслов „Тя и той в брака“.

Семинарът ще се проведе на 14 март / сряда/ от 18,30 часа в зала „Лотос“, намираща се в Дома на младоженците на ул.“Христо Г. Данов“ 34.

Вглеждайки се в живота си, обръщайки се в миналото, виждаме, че много от жизнените ни кризи и травми са свързани с нереални очаквания. Уверени сме, че представата ни за себе си, околните и света е трябвало да съвпадат с очакванията ни, за да бъдем щастливи.
И ето съдбата ни поднася дългоочаквания любим – късмет – сега вече мога да бъда истински щастлив! Докато на очите ни стоят розовите очила на любовта всичко е прекрасно. Тук ли свършват очакванията? Но никой не е отменял реалността. Никой не е отменил това, че другия също има своите очаквания за любимия, отношенията и брака. Не след дълго настъпва моментът, в който трябва да живеем и общуваме с реалния човек, а не илюзорната ни представа за него. Как да продължим от тук нататък?

Отговори на тези въпроси ще даде авторът и водещ на лекция, известният психолог, Стоичко Миличин.

За записване: Тел. 032/63 11 49

e-mail: radostni[email protected] или  на  Фейсбук страница: ОП „Радостни обреди“.

 Стоичко Миличин е дипломиран магистър психотерапевт в областта на индивидуалната психология. С дългогодишен опит и специализации придобити в България и в чужбина. В психотерапевтичната си дейност съчетава методи както от традиционната така и трансперсоналната психология. В работата си в „Миличин център“ обединява екип от специалисти, чийто опит и уникални авторски програми са помогнали на много хора да открият пътя към личното и семейно щастие. В индивидуалната си практика успешно работи за решаване на проблеми от различно естество – фобии, депресии, личностни и семейни кризи, използвайки техниките на Когнитивната психология, Ериксоновата хипноза, Невро лингвистичното програмиране и други.

6,229 total views, no views today