Начало Пловдив днес Мащабна инициатива събра доброволци в общинския приют в Пловдив

Мащабна инициатива събра доброволци в общинския приют в Пловдив

inicuativa_priut (2)

Ден на доброволчеството се проведе в приюта за в рамките на кампанията на Община Пловдив  „Месец в помощ на животните и хората, които ги обичат“.

Своето време, труд, много любов, подаръци за животните и още повече настроение, дари екипа на Royal Canin – България за бездомните кучета в общинския приют.

Само за няколко часа приютът на 4-ти километър се сдоби с розово боядисано бебешко отделение за малките кученца, с новозасадени райграс и дръвчета пред „детския кът“, красиво ремонтирани дървени къщички за по-старите кучета, пребоядисана беседка за посетителите, табло за снимки и обяви. Остана достатъчно време и за игри с животните.

Приютът и обитателите му ще получат и още подаръци – храна за новородени кученца и ограждение за безопасни и спокойни игри за най-малките, специално обзавеждане за котараците в постоперативното отделение на приюта.

Пакет с храна за кучета ще получи от Royal Canin – България и всеки одомашнил куче от общинския приют в Месеца, посветен на животните!

Благодарим ви за младежкия ентусиазъм, за позитивизма, за настроението, за доверието и подкрепата, завиха организаторите и екипът на приютът в Пловдив.

inicuativa_priut (4) inicuativa_priut (1) inicuativa_priut (5) inicuativa_priut (3) inicuativa_priut (6)

5,804 total views, no views today