Начало Събития На 4- ти юни Пловдив за няколко часа ще се превърне в Рио де Жанейро

На 4- ти юни Пловдив за няколко часа ще се превърне в Рио де Жанейро

визияЦентралните булеварди, парковете и площадите в града ще се превърнат в открити сцени за улични и латино танци по време на второто издание на танцовия карнавал в Пловдив, с който Dance Station Plovdiv ще открие летния сезон тази година на 4 юни.

Танцьори и хореографи от различни школи ще танцуват върху камиони с открити платформи, които ще преминават бавно през града и ще привличат публика за различните стилове.

Началото е 17 ч., а сборния пункт е хотел „Марица“. Ще преминат през целия булевард „Цар Борис III“ до хотел „Рамада“, след което карнавалът ще продължи с шествие до фонтаните пред община Пловдив, където ще бъде главната сцена на събитието.

Очаква ви три часа танцов карнавал в сърцето на града. Организаторите Dance Station Plovdiv  обещават много латино ритми и танцьори по хип-хоп, съвременни, улични и модерни танци,капоейра,суинг както и от най-популярните латино стилове – салса и бачата и разбира се латино фитнесът, който покори света – Zumba.

Очаквайте повече информация за събитието и подробна програма.

„Dance Station“ – едно от най-модерните танцови училища в България отвори  врати в Пловдив на 13 февруари 2016 г. със специална шоу – програма от професионалните танцьори на “Dancing Stars”.  Това е третата локация на танцовото училище, което преди това разполагаше с шест зали в МОЛ „Парадайз” и Националния дворец на културата в София.

В Пловдив, „Dance Station” е позиционирано на последния етаж в Дома на културата “Борис Христов” на ул. „Гладстон“ № 15.  Основатели на танцовите центрове и на марката „Dance Station” са Ани Дончева и  Ралица Мерджанова са. И двете са добре известни в цялата страна, с многобройните си успешни участия във финалите на най-престижните телевизионни танцови формати по БТВ и Нова ТВ. Техните пълноправни партньори в Пловдив са също изключително популярни в танцовите среди. Ангел Александров е сред най-успешните млади треньори по спортни танци в последните години, основател на клуб по спортни танци “Алекс”.  Калоян Иванов е дългогодишен състезател по спортни танци, уважаван треньор и победител в „Денсинг Старс“ през 2014 година.

13,175 total views, no views today