Начало Култура Невероятен старт за ONE DANCE WEEK в Пловдив

Невероятен старт за ONE DANCE WEEK в Пловдив

 Уникалният спектакъл GATEWAY на танцовата трупа на Джеки Чан KUNG FU DRAGON, постави официалното откриване на фестивала ONE DANCE WEEK в града на тепетата. Организаторите Асен Асенов, директор на „Едно” и Елиана Лилоф – директор на фестивала, заедно с кмета на град Пловдив, инж. Иван Тотев, дадоха старта на събитието, което за първи път се провежда в града.

Церемонията се състоя в Дом на културата „Борис Христов”, където публиката посрещна бойците от Шаолин с възгласа „ЗАЕДНО” в подкрепа на града за Европейска столица на културата. Присъстващите се насладиха на зрелищния спектакъл, съчетаващ бойни изкуства и съвременен танц. Това, което видяхме на сцената беше изумително. Бойната акробатична техника и дисциплината на шаолинските бойци надминаха всички очакванията на публиката. Определено си заслужаваше емоцията от гледането на този невиждан досега спектакъл. Тази вечер, може да затаите дъх, отново по време на шоуто на момчетата от манастира Шаолин. Очакват ни още много интересни спектакли в програмата на ONE DANCE WEEK.

Фестивалът се организира с партньорството на Община Пловдив и подкрепя кандидатурата на града за Европейска столица на културата през 2019.

Цялата програма може да следите тук: ПРОГРАМА

фотограф: Phelia Barouh

7,557 total views, no views today