Начало Събития Община Пловдив отличава победителите в VIIІ Конкурс за Най-добрия млад предприемач

Община Пловдив отличава победителите в VIIІ Конкурс за Най-добрия млад предприемач

mlad predpriemach

На 21.03.2017 год. (вторник) от 19:00 часа, в зала „Пловдив” на Гранд Хотел „Пловдив“ ще се проведе церемония по награждаване на участниците в VIІI-то издание на конкурса „Най-добър млад предприемач на град Пловдив“. В тазгодишната надпревара участие взеха общо 15 младежи.

На първи етап кандидатите представиха пред 14-членно жури предложенията си за развитие на бизнес на територията на град Пловдив. Авторите на най-високо оценените бизнес идеи защитиха пред комисията бизнеса си и демонстрираха уменията си и на втори етап.

По време на церемонията най-добрите бизнеси ще бъдат отличени, а авторите им наградени както с парични, така и с предметни награди. По традиция класираният на І-място ще получи голямата награда в надпреварата – 7 000 лева и титлата Най-добър млад предприемач на гр. Пловдив. Заелият ІІ-ро място ще бъде награден с 4 000 лева и участниците на двете трети места ще спечелят капитал от по 2 000 лева, за да подпомогнат бизнеса си.

И тази година отличия ще бъдат присъдени и от представители на най-голямата радиогрупа – Communicorp Group България, както и от Международен образователен център „Леонардо да Вични“.

Предметни награди от спонсорите на конкурса Рефан България, Издателска къща „Хермес“ и Нестле България АД, са осигурени за всички участници в надпреварата. Община Пловдив също ще подари утешителни награди на всички автори на бизнес планове.

Снимка: Архив

5,644 total views, no views today