Начало Актуално Обявиха ученически конкурс ”Да се обичаме разумно, за да опазим любовта!”

Обявиха ученически конкурс ”Да се обичаме разумно, за да опазим любовта!”

AIDS-Ribbon

Във връзка с различни дейности по Местен Обществен Комитет /МОК/ за превенция и контрол на ХИВ/СПИН и сексуално предавани инфекции /СПИ/ по Програма “Превенция и контрол на ХИВ/СПИН и СПИ” за Община Пловдив и мотото на АНТИСПИН кампанията тази година “Да запазим посоката, да продължим пътя” Община Пловдив и Центърът за превенция на ХИВ/СПИН обявяват за учениците от всички общински и държавни училища конкурс за литературна творба и рисунка с послание до всички граждани на Община Пловдив ”Да се обичаме разумно, за да опазим любовта!”. Творбите от конкурса трябва да са свързани тематично с борба със СПИН и с посланието на конкурса. Всички участващи творби ще са част от изложба и ще се ползват за проекти при изготвянето на информационни материали със съгласието на авторите.

Начало на конкурса-01.10.2015 г.

Крайна дата за предаване на творбите-16.11.2015 г. -понеделник

Литературните творби трябва да са дълги до 3 печатни страници, размер А4. Рисунките трябва да са с размер 30 см на 50 см. Материалите за изработка са по избор.

Възрастовите групи са 7 г.-10 г.,11 г.-14 г.,15 г.-19 г.

От всяка възрастова група ще бъдат излъчени най-добрите литературни творби и рисунки.

Творбите ще бъдат приемани в Отдел ”Образование” на Община Пловдив, на адрес: гр.Пловдив, ул.”Цариброд” №1, ет.3, стая 4-техн.сътрудник-деловодител –за конкурса ”Да се обичаме разумно, за да опазим любовта” до 17,00 ч. на 16.11.2015 г.

Те ще бъдат оценявани от комисия от представители на Отдел ”Образование”, отдел „Култура”, отдел “Търговски дружества, общински предприятия и здравеопазване”, дирекция „Правно-нормативно обслужване” при Община Пловдив и от Регионален инспекторат по образованието – гр.Пловдив.

Комисията ще номинира най-добрите литературни творби от всяка възрастова група и най-добрите рисунки от всяка възрастова група до 27.11.2015 г., като авторите им ще бъдат наградени с книги и други предметни награди.

Комисията ще номинира и учители, допринесли за успехите на децата и училище с най-голяма активност в конкурса.

6,048 total views, no views today