Начало Пловдив днес Още шест автобусни спирки в Пловдив са с нови заслони

Още шест автобусни спирки в Пловдив са с нови заслони

zasloni_8

За удобство на гражданите, които ползват услугите на масовия вътрешноградски транспорт, са монтирани поредните шест нови заслона на автобусни спирки в Пловдив.

„Пет от модулите са поставени на възлови спирки по централните булеварди. Макар че са в обхвата на концесията и там вече има навеси, поради големия трафик на пътници сложихме по още един“, коментира директорът на ОП „Организация и контрол на транспорта“ инж. Борислав Кръстев.

Допълнителни заслони са поставени по бул. „Цар Борис III Обединител“ на спирки №11 – „Тунела-юг /запад/, и №12 – „Хотел „Тримонциум“, по бул. „Христо Ботев“ на спирки №14 – „Срещу Сточна гара“, и №43 – „Сточна гара“, както и на спирка №118 – „Площад „Съединение“, която се намира на бул. „Шести септември“. Готов е и новият модул на ул. „Скопие“, спирка №291 – „Първа инвестиционна банка“. Следобед работниците направиха окончателното почистване на новите плочки.

През последните два месеца Община Пловдив монтира  20 нови заслона, още 4 броя ще бъдат поставени на спирки на ул. „Коматевско шосе“ след окончателното изграждане на тротоарните настилки.

zasloni_7 zasloni_6 zasloni_2 zasloni_1

9,352 total views, no views today