Начало Събития Покана за събитието „Предконцертни диалози“

Покана за събитието „Предконцертни диалози“

Имаме удоволствието да Ви отправим една много специална покана за събитието „Предконцертни диалози“ – една лична среща на Маестро Йордан Камджалов с широката общественост, по повод предстоящия му концерт в Пловдив с Genesis Orchestra и “Музикална лаборатория за Човека” с диригент Мая Василева.
Самията концерт – „Реквием“ на Моцарт – е събитие, което се осъществява в рамките на проект „Свобода в класиката“ и е част от културния календар на Пловдив. Щастливи сме, че успяхме да спечелим Вашето доверие, за да станем част от приключението, което е Пловдив 2019. Защото вярваме, че заедно можем категорично да затвърдим имиджа на Пловдив като културна столица не само в рамките на инициативата, но и много извън нея. Целта на нашия проект е да направим класиката достъпна, да привлечем вниманието на младата аудитория, да отворим нови пространства за красотата на това изкуство. Вярваме, че заедно можем и го постигаме. „Реквием“ на Моцарт е само първата стъпка от това пътуване.
Дни преди концерта, искаме да дадем на публиката възможността да надникне зад завесите на „Реквиема“ в една лична среща с маестро Камджалов.
Събитието „Предконцертни диалози“ ще се проведе на 20.03. 2017 г., понеделник, от 18:00 ч. в Голяма конферентна зала на Дома на културата „Борис Христов“, гр. Пловдив, по модел на най-престижните световни музикални институции, и за нас ще бъде огромна чест, ако ни удостоите с Вашето присъствие.

Събитието е със свободен достъп за всеки.

no

6,483 total views, no views today