Начало Събития ПОКАНА ЗА ЦЕРЕМОНИЯТА ЗА ВРЪЧВАНЕ НА НАГРАДА „ПЛОВДИВ“

ПОКАНА ЗА ЦЕРЕМОНИЯТА ЗА ВРЪЧВАНЕ НА НАГРАДА „ПЛОВДИВ“

Уважаеми госпожи и господа,

 На 22 май 2017 г. ще се проведат последните заседания на комисиите, на които ще бъдат гласувани и определени победителите в 10-те раздела на традиционните Награди „Пловдив“, с които община Пловдив ще удостои творци, творчески колективи, културни, образователни и други институции за конкретно произведение, събитие или факт с реален принос за развитие на културния живот на Пловдив, реализирано през изминалата 2016 г.

Осем специализирани комисии разглеждат номинациите в разделите: „Художествена литература“, „Художествен превод“, „Журналистика“, „Архитектура“, „Музика“, „Театър“, „Изобразително изкуство“, „Аудио визуални изкуства, фотография  и операторско майсторство“. Предложенията в разделите „Произведение на изкуството, предназначено за деца” и „Културно наследство и съхраняване на паметта“ се разглеждат от всички комисии.

 Кои са носителите на престижната награда за 2016 година ща научите по време на официалната церемония, която ще се състои на 23 май 2017 г, вторник, в 18 часа в зрителната зала на Дома на културата „Борис Христов“.

 За нас ще бъде чест и удоволствие, ако бъдете сред гостите на събитието!

Молим, да заемете местата в залата до 17.50 часа, тъй като с началото на церемонията започва директното излъчване по Българска национална телевизия.

 Елате, за да отдадем ЗАЕДНО заслужено внимание, уважение и подкрепа на творците, които с постиженията си правят нашия град специален и достоен да бъде Европейска столица на културата!

 Очакваме Ви!

6,250 total views, no views today