Начало Събития Посетители от всички посоки се стичат към щанда на Пловдив в Белград

Посетители от всички посоки се стичат към щанда на Пловдив в Белград

IMG_20170223_151101 (1)

 

 

Изключително голям интерес предизвиква щанда на община Пловдив на Международната туристическа борса, която се провежда в момента в Белград, Република Сърбия (23 до 26 февруари 2017 г.)  Градът участва за трети преден път на общия щанд на Министерство на туризма на Република България.

Потоци от посетители се спират на щанда на Пловдив и получават изчерпателна информация за най-древния град в Европа, модерните възможности на обновеното културно-историческо наследство и целогодишните културни събития за всички възрастови групи и интереси.

Туроператорите са заинтригувани от възможността да разнообразят своите ваканционни пакети на море или планина, с включване на екскурзии до Пловдив. Интерес проявяват и към Международната среща по туризъм, която тази година ще се проведе от 4 до 7 октомври в града под тепетата.

Младите хора споделят, че вече планират посещение на събития в квартала на творческите индустрии „Капана“, както и че с любопитство и интерес ще се включат в нощния живот на града. Посетителите, на възраст между 40 и 50 г. проявяват и допълнителен интерес към възможностите за шопинг, както и към кулинарните и винени турове в Пловдив и региона.

Представителите на ОП“Туризъм“- Пловдив подаряват на всички посетители новия туристически каталог Visit Plovdiv, CD с рекламен късометражен филм, дублиран на десет езика, календари и мартеници –  сувенирът, който посетителите на щанда приемат с настроение за спомен, заедно със значка с логото на първата българска Европейска столица на културата през 2019-та година.

7,125 total views, no views today