Начало Актуално Промени в движението в Пловдив. Нови маршрути на линии № 11 и 16

Промени в движението в Пловдив. Нови маршрути на линии № 11 и 16

За времето от 18.07.2014 г до 28.07.2014 г. се затваря за движение  улица „Брезовско шосе” в участъка от ул.”Никола Караджов” до ул.”Никола Войновски” в Пловдив за извършване на строително-монтажни работи.  Във връзка с това  водачите на пътни превозни средства, както и шофьорите на автобусите по автобусни  линии №№ 9  и  15, които минават  по ул.”Брезовско  шосе”  в посочения участък, е необходимо да карат бавно и внимателно  и  да  се съобразяват с въведената временна организация на движение, информират от ОП „ОКТ“.

За времето от 21.07.2014 г до 01.09.2014 г. се затваря за движение  ул. „Огражден” в участъка от бул.”Дунав” до ул.”Стефан и Обрейко Обрейкови” в Пловдив за извършване на строително-монтажни дейности, информират от Общинско предприятие „Организация и контрол на транспорта“. Маршрутът на автобусите по автобусна линия № 16 се променя както следва:

Посока: Бул.”Александър Стамболийски”- кв.”Гагарин”.

Бул. „Дунав”, спирка №321 –  ЦДГ „Весела“, спирка №322 – бул. „Дунав” №150, Направо по бул.”Дунав”, надясно по ул.”Барикадите”, спиране на западното платно на ул.”Барикадите” в отсечката между бул.”Дунав” и ул.”Милеви скали”- кв. Гагарин – последна;

В обратна посока:Тръгване от последна спирка в кв.”Гагарин” -  западното платно на ул.”Барикадите” в отсечката между бул.”Дунав” и ул.”Милеви скали и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

Затваря се за движение ул.”Братя Бъкстон” в участъка от ул.”Скопие” до бул.”Никола Вапцаров”за времето от 22.07.2014 г. до 22.08.2014 г., във връзка с извършване на строително-монтажни работи, информират от ОП „Организация и контрол на транспорта“ в Пловдив. В тази връзка маршрутът  на  автобусите  по автобусна линия   № 11 се променя, както следва:

Посока: Биомашиностроене-Митница.

Ул.”Охрид” – спирка № 275, наляво по ул.”Скопие”- спирка №276–ул. ”Скопие”, спирка №379 – НАП, надясно по ул.”Индустриална”,  десен по бул.”Никола Вапцаров” – спирка № 67-срущу Втора градска болница и по маршрута, утвърден с Общинската транспортна схема.

В обратна посока: Бул.”Кукленско шосе”- спирка №285 – завод „Рекорд”, ляв завой по ул. „Индустриална”, спирка  № 286 – с/у „Метални конструкции”, ляв завой по бул. „Ал. Стамболийски”, спирка №287 – срещу строителен хипермаркет „Рила”, десен завой по ул.„Пере Тошев” , спирка №288 – срещу ОДЛОЗ, десен завой по бул.„Никола  Вапцаров”- спирка №61 – ІІ градска болница, спирка №62 „зала”Олимпиада”, наляво по   ул.”Индустриална”, наляво по ул.”Скопие”- спирка № 290 – ПГ „Механотехникум”,  надясно   по  ул.”Пере Тошев”- спирка №378  и по маршрута , утвърден с Общинската транспортна схема.

5,749 total views, no views today