Начало Пловдив днес С аплодисменти посрещнаха „4Magic“ и Мирослава в Община Пловдив

С аплодисменти посрещнаха „4Magic“ и Мирослава в Община Пловдив

4magic_miroslava_28122017_1

Кметът на Пловдив инж. Иван Тотев посрещна в залата на общината момичетата от „4Magic“, които спечелиха музикалния формат X Factor  и Мирослава Тодорова, която също се представи блестящо. Елеонора Иванова, Валентина Никова, Никол Канева, Елия Тодорова от „4Magic“ и Мирослава бяха посрещнати с аплодисменти от кмета Иван Тотев, заместник-кметовете Александър Държиков и Георги Маринов, служители и журналисти. Заедно с талантливите изпълнители бе Румяна Иванова – музикален педагог и създател на школата за звезди „Арт Войс Център“.

„Благодаря Ви, че в натоварените дни след грандиозния пловдивски успех успяхте да намерите време за тази среща, на която искаме да изкажем почит и респект към направеното от Вас. Всички тръпнехме в очакване пред телевизионните екрани и Вие ни накарахте да се гордеем“, заяви кметът на Пловдив Иван Тотев. Той пожела здраве и много бъдещи успехи на момичетата, а на Румяна Иванова – да продължи да открива таланти да ги подготвя по този успешен начин. „Арт Войс Център“ съществува само от 2014 г. , но с много любов, труд и професионализъм Вие постигате невероятни успехи, с които се гордеем“ – с тези думи кметът на Пловдив се обърна към Румяна Иванова.

„Въпреки, че бяха най-малките участници в музикалния формат, момичетата показаха, че с много труд и любов може да се постигне чудо“, сподели музикалният им педагог.

Всички те получиха почетен плакет и албум „1000 причини да се гордеем, че сме българи“ от кмета Иван Тотев, който изрази надежда, че талантливите момичетата ще бъдат част от програмата на Пловдив като Европейска столица на културата.

Валентина, Елеонора, Елия, Никол и Мирослава споделиха, че искат да имат собствени проекти, да съчетават успешно училището с кариерата.

4magic_miroslava_28122017

10,068 total views, no views today