Начало Актуално С богата програма Пловдив се включва в Европейската седмица на мобилността

С богата програма Пловдив се включва в Европейската седмица на мобилността

mobilnost_2018

Инициативата на Европейската комисия „Европейска седмица на мобилността 16 – 22 септември” ще се проведе в Община Пловдив с богата програма от събития. Подканващата фраза на 2018-та е “КОМБИНИРАЙ, ДВИЖИ СЕ!”
Мотото призовава да се използват и съчетават различните видове транспорт за градски превоз на пътници и стоки. Европейската седмица на мобилността цели да обърне внимание на предимствата на устойчивите начини на придвижване и да промени поведенческите модели по отношение на транспорта в градска среда.
Програмата за Европейската седмица на мобилността 2018 включва организирани дейности в Пловдив, съобразени с тазгодишната тема. Активностите са поучителни, интересни, развлекателни и подходящи за всички възрасти. Партньори в програмата за седмицата на мобилността от 16-ти до 22-ри септември са: “Хеброс бус”, Държавно предприятие “Национална компания железопътна инфраструктура”, “Автобусни превози Пловдив”, “Меритранс 2017”, “КЗК-Златанови” ООД, Регионална лаборатория Пловдив – ИАОС, РИОСВ-Пловдив, Сдружение “Екофорум за природата” и “Екотрайк-БГ” ЕООД.
В другия прикачен файл вижте програмата за целия град и изберете своето събитие!

Програмата може да изтеглите: Тук

7,116 total views, no views today