Начало Събития С концерт в Пловдив отбелязват Деня на Европа и края на кампанията „Успешни заедно“

С концерт в Пловдив отбелязват Деня на Европа и края на кампанията „Успешни заедно“

uspeshni_zaedno

Областен информационен център – Пловдив ще отбележи края на Националната кампания „Успешни заедно“, изпълнявана от мрежата от 28 информационни центъра в България и Деня на Европа – 09.05.2016 г., със  заключителен – концерт, който ще се състои от 18:00 часа до 19:30 часа на пл. „Стефан Стамболов“ в града под тепетата.

По време на инициативата ОИЦ – Пловдив ще даде възможност за диалог между младежите, публичните институции и гражданския сектор, чрез провеждане на Кариерна борса. Ще бъдат обособени щандове на университетските кариерни центрове в града, сред които Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“, Висше училище по агробизнес и развитие на регионите, Университет по хранителни технологии, Европейско висше училище по икономика и мениджмънт. Сред изложителите в кариерната борса ще бъдат и Бюро по труда – Пловдив, Център за кариерно ориентиране към Министерство на образованието и науката и Кариерен център към дирекция Регионална служба по заетостта – Пловдив. Младежите ще имат възможността да се запознаят с дейността на представените организации и влязат в пряк неформален контакт с тях.

В концерта, предвиждащ богата музикално-артистична програма, участие ще вземат Биг Бенд Пловдив и младата и талантлива певица Стефани Илиева. Ще има забавно-развлекателна програма, която включва викторина с награди и много изненади.

По време на събитието ще бъдат връчени и наградите на победителите в обявения във фейсбук от ОИЦ-Пловдив фотоконкурс „Моята община в Европа“.

15,325 total views, no views today