Начало Актуално Финландска вечер, нюйоркска супер звезда и дизайн базар ще закрият ONE DESIGN WEEK

Финландска вечер, нюйоркска супер звезда и дизайн базар ще закрият ONE DESIGN WEEK

Jyrki Tsutsunen

Събитията в програмата на ONE DESIGN WEEK продължават с пълна сила. Освен основната програма на фестивала, краят на седмицата ще предложи три специални събития. В петък вечер (26-ти юни) Пловдив ще бъде посетен от пътуващия проект „Кухня за култура“,  инициатива на неправителствената организация Vallaton Ry — Wanton Embassy. Под мотото „Нови приятелства, новаторска кухня и …музика” в града на тепетата ще се състои вечеря с финландски ястия и тематична музика. Домакин ще бъде майстор-готвачът на „Кухня за култура“ Юрке Тсутсунен. Продуктите за специалната вечеря са осигурени от един от основните партньори на фестивала – Lidl.

absolut_NomiRuiz

Отново в петък, благодарение на Absolut, Операта в Пловдив (Площад „Централен“ 1) ще се превърне в изискан нюйоркски клуб.  Nomi Ruiz, певица и текстописец от Ню Йорк, водещо лице на денс, поп и r&b групата Jessica 6, долита от Щатите за ексклузивен DJ set с вокали на живо. Партито в Операта в Пловдив ще изненада и с премиера на парчето „Down Low” oт предстоящия нов албум на Jessica 6 – “The Capricorn”. Вход свободен. Очакваме ви точно в 22:30 ч.

Albena_6

Неделният дизайн базар ще закрие подобаващо седмото издание на ONE DESIGN WEEK  на 28-ми юни от 11:00 ч. до 20:00 ч. Събитието ще предложи по нещо за всички възрасти и стилове. В непринудена неделна обстановка в квартал „Капана”, ул. „Дюкмеджиев“,  посетителите ще се срещнат с над 40 български дизайнери, дизайн магазини и онлайн платформи, които на място ще продават специално подбрани за случая продукти.  По време на базара ще имате възможност да купите дрехи, принтове, бижута, играчки, мебели и много други дизайн предмети. В списъка на участниците ще откриете  имената на добре познати българи дизайнери. Повече информация за дизайн базара маже да намерите на адрес: http://edno.bg/one-design-week-2015/dizayn-bazar.

В случай на неблагоприятни метеорологични условия, ще обявим друго местоположение на дизайн базара в нашата Facebook страница – www.facebook.com/onedesignweek.

5,878 total views, no views today