Home Събития С концерт на Орлин Горанов и Кристина Димитрова откриват Празниците на Стария град

С концерт на Орлин Горанов и Кристина Димитрова откриват Празниците на Стария град

Орли Горанов и Кристина Димитрова концерт

Септември е и отново идва време да отпразнуваме великолепието на Старинния Пловдив. „Елате да се зарадваме ЗАЕДНО на младото, живо и щастливо лице на Стария град!“ призовават организаторите от ОИ „Старинен Пловдив“.

През 2018 година Празниците на Стария град са от 17 до 23 септември и ще преминат под мотото “По трихълмието на времето”. За пореден път екипът на общинския институт ще вдъхнови и провокира пловдивчани и гостите на града да се докоснат или да преоткрият магията на най-красивото място в Пловдив.

Празниците продължават цяла седмица и са отворени за всички, които искат да почерпят от неповторимата атмосфера. В програмата са включени много и разнообразни събития, които ще се позиционират на различни локации. Събитийният маратон е за хора от всички възрасти и интереси.

Едни от най-възхитителните обекти в Стария Пловдив Данчова къща, Къща „Клианти“, Балабанова къща, Къща „Недкович“, Къща „Хиндлиян“, Културен център „Бялата къща“, Галерия „Златю Бояджиев“, Античен театър, Малка базилика и много други ще отворят още по-широко вратите си за изкуство и за прекрасната публика.

На 17 септември от 20.30 часа, Античният театър посреща Орлин Горанов и Кристина Димитрова за официалното откриване на Празници на Стария град 2018 и по трихълмието на времето ще се лее музика, а сърцата ще танцуват.

Входът за концерта е СВОБОДЕН!

Събитието се финансира от Община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2018 година.

8,730 total views, no views today