Начало Категории Спорт и младежи Младежки дейности Конкурс „Най-добър млад предприемач на гр. Пловдив“

Конкурс „Най-добър млад предприемач на гр. Пловдив“

Стартира VIII издание на конкурса Най-добър млад предприемач на гр. Пловдив

9_vinil-03

 

Конкурс „Най-добър млад предприемач на гр. Пловдив“

Всяка година Община Пловдив, дирекция „Спорт и младежки дейности“ организира и провежда конкурс „Най-добър млад предприемач на гр. Пловдив“. Надпреварата дава възможност за участие и изява на всички български граждани от 18 до 33 годишна възраст и с постоянна адресна регистрация на територията на гр. Пловдив.
Бизнес планове се приемат в деловодството на Община Пловдив на пл. „Стефан Стамболов“ №1. Обемът на работите, които кандидатите трябва да разработят, не бива да надхвърля 25 страници като е необходимо идеите да бъдат реалистични и осъществими на практика. Към бизнес плановете трябва да бъде приложено CV на кандидата и необходимата информация за участие.
Повече информация за условията за участие и критериите за оценка могат да бъдат изтеглени от тук.

Условията за участие и критерии за оценка

Жури, доминирано от външни експерти, академични преподаватели, представители на студентските съвети, журналисти и представители на общинската администрация, оценяват работите на участниците в два етапа и определят четирите най-добри бизнес плана по различни критерии за оценка. Победителят получи голямата награда – чек на стойност 7 000 лв., класиралият се на втора позиция – 4 000 и двамата на трето място, вземат по 2 000 лв.
Повече информация за насоките за кандидатстване могат да бъдат изтеглени от тук.

Насоки за кандидатстване

15,668 total views, 8 views today