Начало Актуално „Акага“, Филип Аврамов и Нелко Коларов представят в Пловдив „Опасен чар“ – концерт в памет на незабравимия Тодор Колев

„Акага“, Филип Аврамов и Нелко Коларов представят в Пловдив „Опасен чар“ – концерт в памет на незабравимия Тодор Колев

опасен чар 01.09

Спектакълът „Опасен чар“ – „Тодор Колев трибют“ с участието на група „ Акага“, актьорът и музикант Филип Аврамов (Фицата), със специалното участие на Нелко Коларов ще зарадва пловдивчани и гости на града на 1 септември от 20.00 часа на сцената на Античния театър.

Емоционалното музикално събитие представя част от творчеството, завещано от непрежалимия, обичан и великолепен български актьор, комик, певец, музикант и шоумен Тодор Колев – един велик човек и артист, звезда от световна величина, с огромна душа. Забавни, но и социално ангажирани, неговите мелодични песни разнищват проблемите на времето и са напълно актуални и днес. Спектакълът е сътворен от група „Акага“ и ненадминатия Нелко Коларов.

Актьорът Филип Аврамов изпълнява толкова истински тези познати на всички и любими песни, а имитацията, която прави е изключително добра.

Събитието е част от програмата на ежегодния „Есенен салон на изкуствата Пловдив 2021г.“ – най-големият културен формат в града , който Община Пловдив организира, заедно с партньори.

Билети на цени от 20 лв. и 25 лв. се продават на билетна каса „Маскарт“ в ДК„Борис Христов“, както и в цялата мрежа на  eventim.bg

Деца до 6 г. са с вход свободен , но без право на седящо място. Деца от 7 до 14 г. са с промоционална цена на билета – 15 лв. Събитието ще се проведе при спазване на всички мерки за сигурност, на открито в Античен театър Пловдив.

2,664 total views, no views today