Начало Събития Балетно студио „Буратино“ представя спектакъла „Парченца идеи“

Балетно студио „Буратино“ представя спектакъла „Парченца идеи“

poster

На 7 януари 2018 г., неделя, от 19 часа, в Дом на културата „Борис Христов“

с ВХОД СВОБОДЕН

Музика – Шарл Гуно

Годината 2017-та за Балетно студио „Буратино“ беше белязана с 50- годишнината от създаването на балетната школа и отличната организация, провеждане и домакинстване на поредния 10-ти юбилеен Международен детски балетен фестивал „С любов за танца“. Все отговорни и изпълнени с много трепет, вълнения и радост дни за всички ни!

И през 2018-та ще има за нас и нашите почитатели много нови щастливи мигове! На 7 януари от 19 часа на сцената на ДК „Борис Христов“ децата и учениците на Балетно студио „Буратино“ ще представят „Парченца идеи“ по музика на Шарл Гуно. Хореографията е на доц. Желка Табакова и д-р Бонка Матова. Балетен педагог и художествен ръководител на студиото е Маша Иванова. Балетен корепетитор-Меглена Йорданова.

Това ще е поредния творчески разказ, в който децата ще преживеят и разкажат за щастието от досега с балета. Изкуството, даващо пулс за живот, красота, хармония и себеизява. Да ни гледате как танцуваме означава да чувате разказа на сърцата ни!

За Вас, мила публика, поднасяме с любов красиви „Парченца идеи“!

На Вас, както и на нашите родители, близки и приятели бихме искали да кажем: „Има кратки пътища към щастието! Един от тях е балетът!“

Очакваме Ви!

9,078 total views, no views today