Начало Актуално В „Тракия” преасфалтираха важен пътен участък, започна нов ремонт

В „Тракия” преасфалтираха важен пътен участък, започна нов ремонт

Приключи реконструкцията на улица „Съединение” в участъка от улица „Княз Борис Първи” до блок 8. Кметът на “Тракия” Костадин Димитров благодари на Община Пловдив, по чиято програма бяха преасфалтирани 6000 квадратни метра от важната пътна артерия. Той припомни, че бяха извършени дейности по фрезоване, подсилване на компрометираните участъци от пътното легло, след което бяха положени два пласта асфалт.  Бе извършена подмяна на всички шахти с нови, както и подсилване на основата в района на спирките на автобусите от масовия градски транспорт.

Веднага след края на строително-ремонтните дейности на ул. „Съединение” започна поредният пътен ремонт в „Тракия”, информира още кметът на най-младия пловдивски район Костадин Димитров. Реконструкция в момента се извършва на участък от околовръстното шосе – ул. „Цар Симеон“, от ул. „Княз Борис I“ до ул. „Ягодовско шосе“.

За да не се създава неудобство за гражданите, отсечката няма да се затваря за движение. Създадена е временна организация – ще се работи поетапно, като движението ще се пренасочва в две от четирите ленти за движение.

 TRAKIA_REMONTI_ul_suedinenie

3,831 total views, no views today