Начало Актуално Две нови яслени групи в „Централен“

Две нови яслени групи в „Централен“

ДЯ-ДЕТСКИ-СМЯХ-1

17.02.2022

Допълнителни свободни места за две нови групи в ДЯ „Детски смях“ ще бъдат обявени на предстоящите класирания за прием. Общо те са около 40 като ще бъдат обявени поетапно на следващите класирания през март и април 2022 г. с цел плавно и спокойно адаптиране на новопостъпващите деца.

С разкриването на новите места ще бъдат осигурени част от нуждаещите се родители с деца до 3-годишна възраст. Най-голям брой свободни места за най-малките ще бъдат обявявани на класиранията през летните месеци – за прием от септември, когато родените през 2019 година деца ще постъпят в детска градина в първа възрастова група и ще се освободят места в детските ясли.

Детска ясла „Детски смях“ (известна и като Детска ясла № 17) се намира в район „Централен“ на ул. „Весела“ №30. Двете допълнителни групи, които ще започнат работа, са изцяло осигурени с ново оборудване след основен ремонт.

Следващото класиране е на 17.03.2022 г. и свободните места за него ще бъдат обявени в срок до 07.03.2022 г. Повече информация родителите могат да намерят на интернет страницата на електронната система за прием на деца на адрес: dz-priem.plovdiv.bg

2,340 total views, no views today