Начало Спорт Деца и младежи демонстрират умения в Турнир по стрийт баскетбол

Деца и младежи демонстрират умения в Турнир по стрийт баскетбол

Община Пловдив, дирекция „Спорт и младежки дейности“, магазин „Яко спорт“ и Мол „Галерия Пловдив“ организират Турнир по стрийт баскетбол. Начало на съревнованията ще бъде дадено точно в 10:00 часа на 08.06.2013 г. на открития паркинг на Мола.  В състезанието могат да се включат деца и младежи до 14-годишна възраст, между 14 и 16 години и над 16 години, като образуват отбори от по 3-ма души. Във всяка възрастова група ще могат да се включат до 12 отбора.

Печели отборът, отбелязал пръв 21 точки до общо 10 минути игрово време. В случай на изтичане на 10-те минути печели отборът с повече точки. Първите три отбора от всяка възрастова група ще получат медали, а на най-атрактивния отбор ще бъде връчена купа! Допълнителни предметни награди ще бъдат раздадени чрез томбола, в която ще бъдат включени всички участници.

Желаещите могат да заявят участие на http://yakobg.com/streetbasketball/, Email: [email protected] или на тел. 0899 322 055. Необходимо е да се посочат трите имена на участниците, ЕГН, име на отбора и телефон за обратна връзка. За потвърждаване на годините всеки участник трябва да носи на място лична карта или ученическа книжка.

По време на турнира ще се даде старта на благотворителна акция за набиране на средства за Васил Бамбурски, страдащ от левкемия.

8,236 total views, no views today