Начало Актуално Кметът Здравко Димитров награди най-добрите ученици и учители на Спортното училище

Кметът Здравко Димитров награди най-добрите ученици и учители на Спортното училище

2021-02-19_13-39-49 2021-02-19_13-39-50

Кметът Здравко Димитров и заместник-кметът по спорт и младежки дейности Георги Титюков бяха гости на патронния празник на СУ „Васил Левски“, на който най-добрите ученици, учители и треньори по традиция получават отличия.

„Радвам се, че отново съм сред вас. Пожелавам ви да сте здрави. Да тренираме пълноценно, за да имате успехи и да се гордеем с вас. Уважавайте учителите и треньорите си, защото те със сигурност правят най-доброто за вас“, обърна се кметът към учениците от Спортното училище като преди това поднесе цветя пред паметника на Апостола.

Заместник-министърът на младежта и спорта доц. Стоян Андонов се включи онлайн и също поздрави учениците с патронния празник. „Това е най-доброто спортно училище в страната, дало на българския спорт големи шампиони. Поздравявам ви и пожелавам да достигнете техните успехи“, заяви заместник-министърът.

Здравко Димитров награди най-добрите двама спортисти за 2020 година на училището – плувеца Йосиф Миладинов и щангиста Николай Стоичков, както и треньора на Миладинов – Стефан Георгиев, обявен за най-добър учител и треньор на училището. Специални отличия получиха и двете най-добри учителки – Гергана Джарова и Михаела Стайкова.

Директорката Ружа Генова връчи на кмета, неговия заместник и директора „Спорт и младежки дейности“ Петър Зехтински  отличия за техния принос за развитието на Спортното училище.

6,012 total views, no views today