Начало Пловдив днес Лидерът в статистическия анализ на футбола Football Radar открива работни места в Пловдив

Лидерът в статистическия анализ на футбола Football Radar открива работни места в Пловдив

football_radar_30052017

Най-голямата компания в света за статистически анализ на футбола - Football Radar открива свой офис в Пловдив. Основно се занимава със задълбочени футболни анализи за първенствата по целия свят; реализира процеси по създаване на нови статистически модели и иновативни методи за точен анализ на футболни срещи; разработване на софтуерни продукти, които правят симулации на играта.

Фирмата разполага с екип от едни от най-интелигентните футболни експерти, което осигурява конкурентно предимство пред всички останали в бранша. Ангажимента на компанията с цялостни тестове и иновации, съчетано с наистина задълбочено разбиране на футбола в световен мащаб, държи компанията в челните редици на „Футболното разузнаване“.

„Нашата основна цел е да направим Пловдив по-атрактивно място за развитие на бизнеса. През годините постигнахме много успехи, което се измерва и с факта, че безработицата е на много ниски нива – 3%“, посочи кметът инж. Иван Тотев.

До момента анализите показват, че над 6000 са заетите работни места в IT и аутсорсинг индустрията, изключително от млади хора.

Градът ни е първата локация за фирмата не само в България, но и в Източна Европа. До началото на месец август офисът на компанията ще бъде отворен, като първоначално ще бъдат наети 10-12 човека, но тенденцията е бройката да достигне 200. Основно те ще набират информация. Това трябва да са качествени хора, които обичат и разбират футбола, които живеят и дишат с футбола.

Строго разработената методика на компанията, която представлява комбинация от качествени и количествени техники за събиране и анализиране на данни, се прилага в реално време за всички големи първенства по целия свят. Компанията предлага анализ на огромен обем от футболни отбори и футболисти, с цел минимизиране на риска и по-голяма сигурност на трансферния пазар. Предоставя и разполага с набор от консултанти, отлични футболни експерти, добри софтуерни специалисти и набира база данни за футболни прогнози. На година фирмата анализира 30 000 футболни мача както в реално време, така и в последствие, след футболните срещи.

Football radar прави и прогнози за бъдещи залози, събиране на информация за играчите, която да се предоставя на клубовете, които преценяват дали да закупят съответния футболист на цената, на която е предлаган.

 Информация за условията за кандидатстване и повече за фирмата, може да прочетете тук:

https://www.footballradar.com/careers/football-analysis/#op-188818-football-data-entry

11,459 total views, no views today