Начало Събития Награждават победителите в конкурса „Най-добър млад предприемач на Пловдив“

Награждават победителите в конкурса „Най-добър млад предприемач на Пловдив“

На 30.01.2013 год. (сряда) от 18:00 часа в зала „Пловдив” на Новотел Пловдив ще се проведе IV-тата церемония по награждаване на участниците в конкурса „Най-добър млад предприемач на град Пловдив“ за 2012 година. Инициативата се организира и реализира за четвърта поредна година от Община Пловдив, Дирекция „Спорт и младежки дейности”.

В тазгодишния конкурс участие взеха 32 автори на бизнес планове за развитие на собствен бизнес на територията на града под тепетата. Най-добрите от тях ще бъдат отличени и наградени както с парични, така и с предметни награди за стартиране на бизнеса, който са описали в работите си. Класираният на І-място ще получи 7 000 лева, на ІІ-ро място- 4 000 лева и по 2 000 лева ще вземат участниците спечелили двете трети места тази година.

Част от участниците ще получат и специални награди от г-жа Весела Матеева – регионален директор на радио верига „Communicorp group“, г-жа Ани Славчева – мениджър на Международен образователен център „Леонардо да Вични“, както и КИА Пловдив (Колеж по икономика и администрация).

6,699 total views, no views today