Начало Актуално Отбелязваме Международния ден на младежта с „жива библиотека“ и настолни игри в ОП „Младежки център Пловдив“

Отбелязваме Международния ден на младежта с „жива библиотека“ и настолни игри в ОП „Младежки център Пловдив“

mezhd.-den-na-mladezhta

04.08.2022

На 12 август за поредна година в ОП „Младежки център Пловдив“ ще бъде отбелязан Международният ден на младежта. И този път от екипа са подготвили програма, изцяло вдъхновена от идеите на младите хора в града ни.

 

От 18:00 ч., като част от младежките инициативи, реализирани от центъра, ще се проведе събитие в един по-разчупен и интересен формат – „жива библиотека“. Това е иновативен метод, който цели да създаде диалог, да срещне на живо любопитни „читатели“ и личности, които могат да разкажат за своя професионален или житейски път, да пречупят стереотипите, провокирайки разбиране и интерес.

 

След това в 19:30 ч. стартира едно по-различно издание на „Вечери на настолните игри“. В него ще вземе участие младият пловдивчанин Мирослав Гаригов. Той ще представи двете настолни игри, които е създал, а участниците ще имат възможност както да чуят повече за самия творчески процес, така и да прекарат една забавна вечер с екипа и доброволците на центъра.

 

Единственото, което е необходимо, за да се включите в събитието е напълно безплатна регистрация на следния линк: https://forms.gle/in63mCrj3Ysvuf3V8

 

За повече информация: https://fb.me/e/2S4xg9kWH

 

Събитието се реализира като част от проекта „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г.

 

1,725 total views, no views today