Начало Събития Популярният музикален спектакъл „Титанично” на Милица Гладнишка гостува в Пловдив

Популярният музикален спектакъл „Титанично” на Милица Гладнишка гостува в Пловдив

3_45

Със стендъп хумор Милица Гладнишка ще разбие всяка форма на стрес, защото е надценяван и когато е основателен. Потъването на „Титаник” например не спира нито мореплаването, нито желанието да се открие Америка, нито дързостта да се правят титанични неща: и шедьоври, и безобразия. Дори напротив – от титаничните провали може да се роди голямо изкуство!

Очаквайте класически и неочаквани версии на поп, рок и джаз парчета, както изпълнение на The beach (авторско парче на Милица Гладнишка и Кирил Добрев) в „Титанично“ – музикалният спектакъл на годината, вдъхновен от подвига на музикантите на „Титаник”, които остават на борда до последната си нота, а тя съвпада с последния им дъх.

Представлението ще гостува в Пловдив на 23.02.2019г. от 19 часа в Дом на културата „Борис Христов“.

Ексцентрична версия на последните часове на „Титаник” ще ни покаже за първи път как храбрите музиканти на кораба забавляват публиката до самия ѝ край. В зашеметяващите тоалети на македонския дизайнер, ще грабне публиката и ще я остави да се носи на вълните на флирта, джаза и импровизацията.

Да си купиш билет за Титаник се е оказало доста рискован ход, но вие бъдете смели – вземете си билет за „Титанично” и бъдете готови за всичко!

Продукцията е на Театър „КРИЛЕ“, постановка- Мария Моева, костюми-Сърджан Кръстевски, с участието на музикантите: тромпет – Михаил Йосифов, пиано – Васил Спасов, контрабасист – Борис Таслев и барабани – Атанас Попов.

Билети на каса „МаскАрт“ в Дом на култура „Борис Христов“ .

5_30

1,679 total views, 4 views today