Начало Събития Реализирай идея по време на One Architecture Week 2015

Реализирай идея по време на One Architecture Week 2015

11900517_10153081266301966_641137808_o

Международният фестивал за архитектура One Architecture Week 2015 стартира нова инициатива. В рамките на пет дни (21-25 септември, от 10.00-18.00 ч.) всеки, който има идея за събитие (презентация, дебат, спортно състезание, акция, представяне на проект, пърформанс, арт инсталация и т.н.), която може да се случи на Сцената на Марица (бул. Марица 104“), има възможност да я осъществи. За целта  One Architecture Week 2015 ще  предостави следната инфраструктура: сцена, проектор, озвучаване, екран, места за сядане и разпространение на информация към публиката на фестивала и партньорски медии.

Темата за 2015 г. е „При-общена река“ и целта на тази акция е да привлече максимален брой хора към реката и да покаже потенциала за развитие на това пространство.

Изпратете своята идея за събитие, което да бъде проведено в дните на фестивала. От нас можете да разчитате на Сцената на Марица и пространството на Плажът на Марица. Запазваме си правото да откажем идеи, които противоречат на нашето разбиране за културно и толерантно общуване.

Програмата на фестивала може да бъде намерена на адрес: http://edno.bg/one-architecture-week-2015/festivalat

Повече информация: edno.bg

www.facebook.com/onearchitectureweek

Билети: http://www.ticketlogic.bg/one-architecture-wee/27576

За фестивала:
ONE ARCHITECTURE WEEK е ежегоден международен фестивал за архитектура и градска среда, чието тазгодишно издание ще бъде от 18 до 27 септември в Пловдив.
ONE ARCHITECTURE WEEK е едноседмична платформа за среща и обмен на идеи в областта на архитектурата, интериора, ландшафта и градската среда. Основна цел на събитието е чрез широк обществен и професионален дебат да инициира устойчиви архитектурни и социални промени. Наситената и разнообразна програма включва презентации, изложби, дискусии, работилници, прожекции и намеси в градската среда, както и творчески ателиета за най-малките.
Всяка година ONE ARCHITECTURE WEEK представя тенденциите в съвременната архитектура, с фокус върху конкретна тема и нов кураторски екип. Темата за 2015 г. е „При-общена река“, а кураторка е Мерве Бедир.
Организатор на фестивала е ЕДНО – платформа за съвременна култура, а събитието се осъществява с подкрепата на Община Пловдив и фондация „Америка за България”. Програмата на ONE ARCHITECTURE WEEK е част от културния календар на Пловдив, Европейска столица на културата за 2019.

Партньор на цялата отворена програма е Milka, а организатор на спортната програма – BGBeActive – www.bgbeactive.org
Продукционни партньори за реализиране на Плажът на Марица са Pools.bg, Стефан Щерев, Пътинженеринг ЕООД, ОП „Градини и паркове“- гр.Пловдив, ВиК, Mr.Bricolage, Alfa СОТ, Екотой Сервиз ООД.
Специални партньори на бара са Винпром Пещера, изворна вода „Бачково“, Shark Energy Drink, .
Технологичен партньор е net365.

8,196 total views, no views today