Начало Актуално СТЕФАН ВЪЛДОБРЕВ И „ОБИЧАЙНИТЕ ЗАПОДОЗРЕНИ“ ОТКРИВАТ 18-ТОТО ИЗДАНИЕ НА „ПЛОВДИВ ЧЕТЕ“

СТЕФАН ВЪЛДОБРЕВ И „ОБИЧАЙНИТЕ ЗАПОДОЗРЕНИ“ ОТКРИВАТ 18-ТОТО ИЗДАНИЕ НА „ПЛОВДИВ ЧЕТЕ“

1 (1)

Концертът на Античния театър е с вход свободен!

На  29 септември 2020 г. от 19.30 часа на Античния театър в Пловдив ще се състои официалното откриване на фестивала „Пловдив чете“. Както всяка година, церемонията включва тържественото връчване на две престижни награди: Орфеев венец – за високи постижения в съвременната поезия и Златна четка – за най-добро художествено оформление на книга.

В празничната програма ще участват Фолклорен танцов ансамбъл „ДИЛЯНКА“ с главен художествен ръководител  Мария Кьосева, Хор „Детска китка” при ОДК с главен художествен ръководител проф. Златина Делирадева и диригенти на хора проф. Златина Делирадева и Яна Делирадева, в клавирен съпровод на Соня Запрянова.

След официалната част, за пловдивчани и гости на града започва концерт на  Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“: Иван Лечев – китара, Мирослав Иванов – китара, Веселин Веселинов – Еко – бас китара и Стоян Янкулов – Стунджи – ударни инструменти.

Входът е свободен!

Фестивалът се организира за осемнадесети път с подкрепата на Община Пловдив и е част  от Културния календар на града за 2020 година.

Очакваме ви!

7,094 total views, no views today