Начало Актуално С голям концерт в Пловдив казват „НЕ на наркотиците!“

С голям концерт в Пловдив казват „НЕ на наркотиците!“

car_cimeonova_gradina (7)

По повод Международния ден за борба с наркотиците – 26 юни,  Общински съвет по наркотични вещества /ОСНВ/ с Превантивно-информационен център /ПИЦ/ – Пловдив, организират ежегоден концерт с доброволци от младежки организации, млади таланти от гр. Пловдив и професионални изпълнители. Проявата е  под надслов „Живот или наркотици? Изборът е ТВОЙ! и е част от кампанията на общинската структура „Твоят живот е в твоите ръце!”.

Концертът ще се проведе на 26.06.2017 г. в „Цар Симеоновата градина” – Оркестрината от 17.00 ч. до 21.00 ч. Събитието ще бъде открито от заместник-кмета по спорт, младежки дейности и социална политика Георги Титюков и председателя на ОСНВ – Пловдив Живка Йовчева.

Със своето участие, младежите ще заявят съпричастност в борбата с психоактивните вещества и ще кажат „НЕ на наркотиците!”.

Предвиденото мероприятие има за цел да покаже една различна  алтернатива за уплътняване на свободното време на младите хора чрез ангажираност с изкуство и творчество в областта на музиката и танците.

ОСНВ с ПИЦ – Пловдив поема нелеката отговорност да мобилизира, подкрепи и вдъхнови хората от различни възрастови групи и социални съсловия, да предприемат действия срещу употребата на наркотици.

Ежегодният концерт е под патронажа на кмета на Община Пловдив – инж. Иван Тотев.

 

9,569 total views, no views today