Начало Актуално Техническият университет във Виена се нуждае от помощта на пловдивчани

Техническият университет във Виена се нуждае от помощта на пловдивчани

Техническият университет във Виена създаде международно онлайн проучване „Коронавирус и мобилност“ във връзка с влиянието на пандемията КОВИД-19 върху ежедневното придвижване на хората. Партньор на кампанията в България е ОП „Софпроект“.

Идеята на анкетата е да се генерира информация за всекидневните транспортни навици на хората по света и това как те са се променили в създадената епидемична обстановка. Резултатите от проучването ще бъдат от полза на научните общности, които базирайки се на отговорите на гражданите ще предоставят навременни решения за бъдещето развитие на транспортния сектор. Допълнително се очаква резултатите да спомогнат за изграждането на визия за модернизиране на транспортните услуги, като това ще допринесе за елиминиране на негативните ефекти при евентуално възникване на подобни ситуации.

Анкетата е анонимна и може да я намерите тук:  https://de.surveymonkey.com/r/co19m_fvv_bg

Тя е преведена на български, а попълването и отнема по-малко от 10 минути.

Приканваме гражданите да се включат в глобалната инициатива и предоставят точна информация за своя ежедневен начин на придвижване. Нека заедно направим първата крачка към модернизиране и развитие на транспортния сектор в страната.

5,697 total views, no views today