Начало Актуално Ученически рок групи от цялата страна се събират на 8-то издание на S`Cool Rock Fest в Пловдив

Ученически рок групи от цялата страна се събират на 8-то издание на S`Cool Rock Fest в Пловдив

3 (1)

17.06.2024 

Тази година изданието е три дни и на нова локация – Plovdiv STAGE PARK (Младежки хълм)

 

На 21, 22 и 23 юни 2024 година (петък-неделя) за осми път в Пловдив ще се проведе S`Cool Rock Fest. Тази година мястото е Plovdiv STAGE PARK (Младежки хълм), под мотото „Рокът за едно по-добро бъдеще“, където ученически рок групи от цялата страна ще се изявят на голяма сцена пред публиката и хедлайнерите.

Заради все по-големия интерес за участие от страна на ученическите групи, тази година същинското провеждане на фестивала ще бъде с продължителност 3 дни. Ментор на младите хора ще бъде популярен рок музикант, а любими на тийнейджърите рок групи ще закриват фестивалните вечери с концерти.

В трите дни на S’Cool Rock Fest, като съпътстваща програма, ще се проведат дневни китарни клиники и открити уроци, които имат за цел да подкрепят, развият и насърчат младите музиканти. Идеята е да се обогатят познанията на младежите за музикалната история – стилове в музиката, музиканти, допринесли най-много за развитието и популяризирането на стила; показване на инструментални техники; представяне на различни марки и модели инструменти, ефекти и апаратури, използвани най-често в даден стил на рок музиката. Уъркшопите, както всяка година, допринасят за образователната стойност на събитието.

Младият дух на Рока е жив! S’cool Rock Fest се организира от Сдружение „Активна Подкрепа за Креативност“ с подкрепата на Община Пловдив като част от Културния календар на града за 2024 година.

Запазете си тези дати - Plovdiv STAGE PARK на 21-ви, 22-ри и 23-ти юни, началото е от 16:00 ч.  Входът е СВОБОДЕН!

 

Music Center Ikonomov (rockshock.eu) ще подкрепи и насърчи младите таланти с музикални подаръци от своя каталог. Plovdiv Stage Park предоставят сцената си и страхотното си място за купон! Сдружение “Активна Подкрепа за Креативност“ са подготвили обичайните грамоти и възпоменателни фланелки за всички участници във Фестивала.

 

Ето и разпределението на групите по дни, всички ученически групи ще научат реда си на излизане на сцената в деня на участието си. За целта трябва да са на мястото на провеждане на Фестивала в 15:30 ч!

 

21-ви юни, петък

* MENTAL DESTRUCTION *

Coven 5

Aurora

Strah

The Newbies

Хидрофобия

Unbaptised

 

22-ри юни, събота

* КАТАРЗИС *

Рибка

Deathrow

Миzерия

Hellbound

GASP

Split

Rebels

 

23-ти юни, неделя

* THE FOURTONES *

Sweet Poison

Deatmag

Rock Bones

Инстинкт

Freakdale

Scarlet

Zmei

 

@S’cool Rock Fest – Младият дух на Рока

Последвайте: https://www.instagram.com/scool.rock.fest/?hl=bg

 

1,920 total views, no views today