Начало Младежки дейности Фестивалът за млади таланти „Пътят на изгряващите звезди“ стартира за четвърти път в Пловдив

Фестивалът за млади таланти „Пътят на изгряващите звезди“ стартира за четвърти път в Пловдив

IV-ти Фестивал за млади таланти „Пътят на изгряващите звезди“ ще се състои на 18 май 2014 год. от 11:00 часа в Концертна зала на Оперно-филхармонично дружество в Пловдив. На сцената ще могат да бъдат видяни изпълнения на момичетата от квартет „Захир“, които представят достойно АМТИИ Пловдив, както и своя преподавател – проф. Д-р Костадин Бураджиев в националния формат „България търси талант“. Интересно ще бъде и гостуването на един млад илюзионист от Пловдив, който е невероятен талант в областта на цирковото изкуство. Изпълнение на пиано, акордеон и много изненади с подаръци за публиката очакват всички изпълнители и посетители на фестивала. По време на изпълненията ще работи и творческо ателие по изобразителни изкуства. Всеки желаещ може да се включи и да рисува, след което да участва с рисунката си в изложбата на Фестивала. Водеща на събитието ще бъде Ася Антонова от предаването „Ася в страната на талантите“. Програмата на Фестивала ще бъде заснета и излъчена по ПОТВ.

Наред с положителните емоции и възможността за изява, екипът на фестивала държи във всяко едно издание да утвърждава ценности у младите хора. Затова благотворителността ще бъде акцент и в това издание. Ще бъде подкрепена каузата “Да помогнем на Васил Бамбурски в борбата срещу левкемията”.

Фестивалът за млади таланти „Пътят на изгряващите звезди“, се реализира със съдействието на Община Пловдив, Дирекция „Спорт и младежки дейности“ и предаването „Ася в страната на талантите“.

Организаторите канят всички граждани да подкрепят талантливите млади хора. Входът е свободен.

 

8,882 total views, no views today