Начало Актуално Започнаха номинациите за „Спортист на Пловдив за 2017 година”

Започнаха номинациите за „Спортист на Пловдив за 2017 година”

vinil_Sportist na godinata

С писмо на заместник-кмета по спорт, младежки дейности и социална политика Георги Титюков председателите на спортните клубове в Община Пловдив са информирани за старта и реда на номинациите в традиционната класация „Спортист на Пловдив за 2017 година”.

В тази връзка в срок до 17 часа на 20-ти ноември, понеделник, в деловодството на общината клубовете трябва да представят своите номинации писмено с приложени снимки на CD на членовете си, извоювали значими успехи на европейски и световни първенства през 2017-та спортно-състезателна година. Въз основа на представените състезатели ще бъде изготвена и ранглиста с номинациите на спортистите.

След изготвянето им по азбучен ред на видовете спорт, списъкът ще бъде представен пред комисия от общински съветници от ПК „Спорт и младежки дейности” при Общински съвет – Пловдив, спортни експерти и журналисти.

На тържествена церемония през декември ще бъдат обявени имената на най-добрите спортисти на Пловдив в две категории – млади спортни таланти, мъже и жени.

6,169 total views, no views today