Начало Актуално Кметът Здравко Димитров с жест към три двойки на 14 февруари

Кметът Здравко Димитров с жест към три двойки на 14 февруари

Седмица на брака - Здравко Димитров (1) Седмица на брака - Здравко Димитров (2)

Седмица на брака - Здравко Димитров (4) Седмица на брака - Здравко Димитров (6)

14.02.2022

В Международната седмица на брака кметът Здравко Димитров отличи две специални двойки – многодетно семейство, което очаква своето пето дете и съпрузи с 45-годишно съжителство. Той връчи поздравителни адреси и икони на двете фамилии с пожелание да са здрави и да поддържат пламъка на любовта.

Евгения и Пламен Богданови имат четири момчета, а следващата седмица предстои да научат пола на петата им рожба, която ще се роди наесен.

„В днешно време многодетните семейства са рядкост, затова трябва да бъдат показвани и давани като добър пример, особено в ситуацията на демографска криза, в която се намира България. Щастието е във Вашите деца, отгледайте ги заедно в любов и разбирателство и нека един ден те бъдат Вашата най-голяма радост и удовлетворение“, обърна се кметът към младото семейството.

45 години съвместен живот отбелязват Катя и Цвятко Сиромашки, на които градоначалникът пожела още дълги години да бъдат заедно.

„Минали сме през тежки моменти в живота. С трудната професия на скулптора, но и с търпението на моята жена, Слава Богу до ден днешен сме заедно“, сподели г-н Сиромашки и благодари за направения жест към семейството им.

След това кметът Здравко Димитров венча млада двойка, избрала да си каже заветното „Да“ навръх Св. Валентин. Съпрузите Димитър и Мария-Антония, които вече са семейство Писови, си размениха брачни халки в присъствието на свидетели и гости.

2,806 total views, no views today