Начало Спорт МЪРФ-ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО В ПЛОВДИВ

МЪРФ-ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО В ПЛОВДИВ

Крос фитНа 18.06.2016 г. от 9.30 часа на Игрище №5 на Гребната база в Пловдив  ще се проведе Мърф-предизвикателство (The Murph Challenge 2016).

Мероприятието за издръжливост и сила на духа се организира в памет на загиналите парашутисти от Силите за Специални Операции в операция Иракска свобода 2003-2008.

Участниците ще трябва да преодолеят крос 1,6 км., веднага след това на специално изградена конструкция  по 100 набирания, 200 лицеви опори и 300 клека, след което отново трябва да изминат крос от 1,6 км. до финала.  Мърф крос фит комплекса е един от най-тежките фит тестове, който се прави предимно от специалните части.

Мероприятието е традиционно за  гр. Пловдив, където е и единственото поделение на ССО у нас. Целта на предизвикателството е всеки който желае, независимо от професия, пол или националност да се включи в него, за да покаже съпричастност.

Мърф крос фит – Пловдив 2016 се провежда за трета година в България. Събитието се организира от бившите командоси от 68 Бригада Специални сили (Парашутна бригада Пловдив) с подкрепата на Община Пловдив и Мърф Чалендж САЩ.

14,245 total views, no views today