Начало Актуално Община Пловдив стартира конкурс за визията на Младежкия форум

Община Пловдив стартира конкурс за визията на Младежкия форум

sresta_logo

Община Пловдив стартира конкурс „Визуална идентичност на Младежкия форум за партньорство с местната власт”. За целта по инициатива на Георги Титюков – заместник-кмет „Спорт, младежки дейности и социална политика”, беше организирана нарочна среща в Младежкия център, намиращ се в парк „Отдих и култура”.

Представители на младежки организации, студентски съвети, ученици и служители от общинската дирекция обсъдиха възможностите за партньорство, обмяна на опит, добри практики, както и ползотворно бъдещо сътрудничество.
Младежкият форум за партньорство с местната власт – Пловдив /МФПМВ/ е неформално обединение на местната власт в лицето на Община Пловдив, дирекция „Спорт и младежки дейности” и младежки неправителствени организации, имащи отношение към реализирането на младежка политика на територията на град Пловдив.

Целта на конкурса е създаване на оригинално лого и послание, а крайният срок за набиране на предложения е 15.02.2016г. През пролетта на следващата година ще бъдат ясни победителите. Според критериите за оценка за класираният на първо място е предвидена награда от 500 лева, втора награда – 300 лева и трета – 200 лева.

Участниците в днешния форум се запознаха с проекта за Младежкия център и спортната база към него, а Георги Титюков лично им разясни основните въпроси по отношение другия конкурс, който също в момента набира своите участници, а именно „Най-добър млад предприемач на Пловдив”.

За повече информация може да получите на интернет страницата на Община Пловдив – www.plovdiv.bg, както и на телефон 032/276 984, 032/276 985 – дирекция „Спорт и младежки дейности”

5,891 total views, no views today